Dr. Salgó András egyetemi tanár,
BME Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszék (BME-ABÉT)
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar |
Biomérnöki alapképzési szak nappali BSc |
A tantárgy neve angolul: Food Technology III
Tantárgy kódja | Követelmény | Kredit |
BMEVEBEA607 | 2+0+0/v | 2 |
Dr. Salgó András egyetemi tanár,
BME Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszék (BME-ABÉT)
Név: |
Beosztás: |
Tanszék, Int.: |
Dr. Merész Péter |
egyetemi adjunktus |
BME-ABET |
Vegyipari és élelmiszeripari műveleti alapismeretek és anyag átalakítási módszerek, elsősorban a természetes eredetű nyersanyagokra vonatkozóan.
Az egyes élelmiszeripari technológiák nyersanyagainak, átalakító műveleteinek, a műveletek során nyert intermedierek és termékek valamint melléktermékek tulajdonságainak megismerése. A tananyag folyamatosan integrálja a korszerű, nem konvencionális, új anyagmódosítási és kezelési módszereket.
Név: |
Beosztás: |
Tanszék, Int.: |
Dr. Salgó András |
egyetemi tanár |
BME ABET |
A tanulási eredmények között az adott szak Képzési és Kimeneti Követelményében [18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet] előírt tanulási eredmények szerepelnek kékkel. A jelen tantárgy ezekhez való hozzájárulása feketével szedett.
Tudás
Képesség
Attitűd
Autonómia és felelősség
Utolsó módosítás: 2016-03-03 07:55:28
A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.