BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

nyelv / language: hu | en
A tantárgy adatlapja ebben a tantervben:
Adatlapverzió:
Budapesti Műszaki és
Gazdaságtudományi Egyetem
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
Vegyészmérnöki alapképzési szak levelező BSc

Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények

Szerves vegyipari technológiák labor

A tantárgy neve angolul: Organic Chemical Technology Laboratory Practice

Tantárgy kódja Követelmény Kredit
BMEVESZAL06 0+0+2.9/f 3

A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):

A tantárgyfelelős személy és tanszék:

Dr. Keglevich György egyetemi tanár, SZKT

A tantárgy előadója:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Dr Marosi György

egyetemi tanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:

alapvető szerves kémiai és géptani ismeretek.

Kötelező/ajánlott előtanulmányi rend:

BMEVESZAL17 Szerves kémia I.

A tantárgy célkitűzése:

gyakorlatias mérnöki szemlélet kialakítása a vegyipari technológiák elemeinek és jellemzőinek bemutatásával.

A tantárgy tematikáját kidolgozta:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Dr Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

Tanulási eredmények:

A tanulási eredmények között az adott szak Képzési és Kimeneti Követelményében [18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet] előírt tanulási eredmények szerepelnek kékkel. A jelen tantárgy ezekhez való hozzájárulása feketével szedett.

Tudás

Képesség

Attitűd

Autonómia és felelősség

Utolsó módosítás: 2024-05-16 14:42:14

A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.