Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar |
Vegyészmérnöki alapképzési szak levelező BSc |
Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények
Szerves vegyipari technológiák labor
A tantárgy neve angolul: Organic Chemical Technology Laboratory Practice
Tantárgy kódja | Követelmény | Kredit |
BMEVESZAL06 | 0+0+2.9/f | 3 |
A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):
A tantárgyfelelős személy és tanszék:
Dr. Keglevich György egyetemi tanár, SZKT
A tantárgy előadója:
Név: |
Beosztás: |
Tanszék, Int.: |
Dr Marosi György |
egyetemi tanár |
Szerves Kémiai Techn. Tsz. |
A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:
alapvető szerves kémiai és géptani ismeretek.
Kötelező/ajánlott előtanulmányi rend:
BMEVESZAL17 Szerves kémia I.
A tantárgy célkitűzése:
gyakorlatias mérnöki szemlélet kialakítása a vegyipari technológiák elemeinek és jellemzőinek bemutatásával.
A tantárgy tematikáját kidolgozta:
Név: |
Beosztás: |
Tanszék, Int.: |
Dr Keglevich György |
egyetemi tanár |
Szerves Kémiai Techn. Tsz. |
Tanulási eredmények:
A tanulási eredmények között az adott szak Képzési és Kimeneti Követelményében [18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet] előírt tanulási eredmények szerepelnek kékkel. A jelen tantárgy ezekhez való hozzájárulása feketével szedett.
Tudás
Képesség
Attitűd
Autonómia és felelősség
Utolsó módosítás: 2024-05-16 14:42:14
A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.