Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar |
Vegyészmérnöki alapképzési szak levelező BSc |
Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények
Szerves vegyipari alapfolyamatok
A tantárgy neve angolul: Unit Processes of Organic Chemistry
Tantárgy kódja | Követelmény | Kredit |
BMEVESZAL10 | 1+0+0/v | 2 |
A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):
A tantárgyfelelős személy és tanszék:
A tantárgy előadója:
Név: |
Beosztás: |
Tanszék, Int.: |
Keglevich György |
egyetemi tanár |
Szerves Kémia és Techn. Tsz. |
Sallay Péter |
egyetemi magántanár |
Szerves Kémia és Techn. Tsz. |
A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:
szerves kémia és szerves vegyipari technológiák.
A tantárgy célkitűzése:
a vegyiparban leggyakrabban alkalmazott ipari kémiai átalakítási módszerek bemutatása.
A tantárgy tematikáját kidolgozta:
Név: |
Beosztás: |
Tanszék, Int.: |
Keglevich György |
egyetemi tanár |
Szerves Kémiai Techn. Tsz. |
Sallay Péter |
egyetemi magántanár |
Szerves Kémiai Techn. Tsz. |
Tanulási eredmények:
A tanulási eredmények között az adott szak Képzési és Kimeneti Követelményében [18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet] előírt tanulási eredmények szerepelnek kékkel. A jelen tantárgy ezekhez való hozzájárulása feketével szedett.
Tudás
Képesség
Attitűd
Autonómia és felelősség
Utolsó módosítás: 2011-12-05 11:53:37
A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.