Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar |
Vegyészmérnöki mesterképzési szak nappali MSc |
Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények
Szerves vegyipari alapfolyamatok folyamatmérnököknek
A tantárgy neve angolul: Unit Processes of Organic Chemistry
Tantárgy kódja | Követelmény | Kredit |
BMEVESZM204 | 0+2+1/f | 3 |
A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):
A tantárgyfelelős személy és tanszék:
Dr. Keglevich György egyetemi tanár, Szerves Kémia és Technológia Tanszék
A tantárgy előadója:
Név: |
Beosztás: |
Tanszék, Int.: |
Dr. Keglevich György |
egyetemi tanár |
Szerves Kémia és Technológia Tsz. |
Dr. Sallay Péter |
egyetemi magántanár |
Szerves Kémia és Technológia Tsz. |
Dr .Grün Alajos (laborfelelős) |
tud. mts. |
Szerves Kémia és Technológia Tsz. |
A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:
Szerves kémia és Szerves vegyipari technológiák.
A tantárgy célkitűzése:
a vegyiparban leggyakrabban alkalmazott ipari kémiai átalakítási módszerek bemutatása.
A tantárgy tematikáját kidolgozta:
Név: |
Beosztás: |
Tanszék, Int.: |
Keglevich György |
egyetemi tanár |
Szerves Kémiai Techn. Tsz. |
Sallay Péter |
egyetemi magántanár |
Szerves Kémiai Techn. Tsz. |
Tanulási eredmények:
A tanulási eredmények között az adott szak Képzési és Kimeneti Követelményében [18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet] előírt tanulási eredmények szerepelnek kékkel. A jelen tantárgy ezekhez való hozzájárulása feketével szedett.
Tudás
Képesség
Attitűd
Autonómia és felelősség
Utolsó módosítás: 2014-01-09 11:54:37
A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.