BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

nyelv / language: hu
A tantárgy adatlapja ebben a tantervben:
Adatlapverzió:
Budapesti Műszaki és
Gazdaságtudományi Egyetem
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar
Vegyészmérnöki mesterképzési szak nappali MSc

Tantárgyadatlap
és tantárgykövetelmények

Szerves vegyipari alapfolyamatok folyamatmérnököknek

A tantárgy neve angolul: Unit Processes of Organic Chemistry

Tantárgy kódja Követelmény Kredit
BMEVESZM204 0+2+1/f 3

A tantárgy tanszéki weboldala (az aktuális félévre vonatkozó információk):

A tantárgyfelelős személy és tanszék:

Dr. Keglevich György egyetemi tanár, Szerves Kémia és Technológia Tanszék

A tantárgy előadója:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Dr. Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémia és Technológia Tsz.

Dr. Sallay Péter

egyetemi magántanár

Szerves Kémia és Technológia Tsz.

Dr .Grün Alajos (laborfelelős)

tud. mts.

Szerves Kémia és Technológia Tsz.

A tantárgy az alábbi témakörök ismeretére épít:

Szerves kémia és Szerves vegyipari technológiák.

A tantárgy célkitűzése:

a vegyiparban leggyakrabban alkalmazott ipari kémiai átalakítási módszerek bemutatása.

A tantárgy tematikáját kidolgozta:

Név:

Beosztás:

Tanszék, Int.:

Keglevich György

egyetemi tanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

Sallay Péter

egyetemi magántanár

Szerves Kémiai Techn. Tsz.

Tanulási eredmények:

A tanulási eredmények között az adott szak Képzési és Kimeneti Követelményében [18/2016. (VIII. 5.) EMMI rendelet] előírt tanulási eredmények szerepelnek kékkel. A jelen tantárgy ezekhez való hozzájárulása feketével szedett.

Tudás

Képesség

Attitűd

Autonómia és felelősség

Utolsó módosítás: 2014-01-09 11:54:37

A további tárgyak adatlapjának kiválasztásához kattintson ide.